Bananpandekager

Bananpandekager

Når det bliver eftermiddag, er det stensikkert, at jeg altid bliver lidt lækkersulten. I dag resulterede det i disse fuldkorns minibananpandekager. De kan lige give den ekstra energi, som man tit mangler efter arbejde. De er hurtige at lave, de er tilpas søde og så er de et sundere alternativ til, hvad jeg ellers kunne finde på at proppe i munden :-D


I dag spiste jeg dem med lidt blåbær og noget skyr jeg hurtigt havde pisket op med vaniljesukker - bare for at få stillet min sukkertrang fuldstændig. De smager super godt når man lige har taget dem af panden, men de kan også sagtens spises kolde og kan være et lækkert indslag i madpakken.

Bananpandekage bananpandekager minibananpandekage minibananpandekager tilde bork ladegaard kageskyen

Ingredienser

2 bananer

3 æg

1 dl havregryn

1 dl fuldkornshvedemel

½ tsk bagepulver

evt. 1 tsk vaniljesukker

evt. 1 dl blåbær


Fremgangsmåde

  1. Bananerne moses (eller blendes) og piskes sammen med æggene.
  2. Havregryn, fuldkornshvedemel, bagepulver og evt. vaniljesukker røres i.
  3. Til sidst vendes blåbærerne forsigtigt i.
  4. Opvarm en pande med lidt fedtstof.
  5. Hæld dejen på panden i små klatter. Jeg har brugt en sauceske dej pr. pandekage. Det svarer ca. til 2 spsk dej.
  6. Bag bananpandekagerne ved svag varme. Vend og bag færdig.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort