Mojito med Blåbær og Rabarber

Drinks -

Mojito med Blåbær og Rabarber

Jeg er virkelig en drinks-pige. Jeg elsker de søde og de friske drinks i alverdens afskygninger - og især når det bliver sommer. I min familie har vi altid sagt, at fra 6. maj - så er det sommer. Det kommer sig af, at min morfar havde fødselsdag den 6. maj, og på hans fødselsdag, var det altid godt vejr. 

I år tyvstarter vi på sommeren, for jeg havde de lækreste sirupper stående i køleskabet, og når det nu er fredag, og oven i købet Arbejdernes Internationale Kampdag, så må man godt gøre det lidt lækkert. Jeg havde lige til en omgang mojito, så jeg greb chancen og fremtryllede et par til min mand og jeg.

 

Ingredienser (1 mojito)

10 mynteblade

Saft fra ca. ½ lime

5 cl hvid rom

5-10 cl rabarber- eller blåbærsirup

Knust is

Danskvand

Fremgangsmåde

  1. Nulr myntebladene ned i glasset og tilsæt limesaft, rom og sirup. 
  2. Hæld en god omgang knuste isterninger i glasset og spæd op med danskvand. 

  


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort