Rhubarb Frosé

Drinks -

Rhubarb Frosé

Rhubarb Frosé eller bare frossen rabarber-rosé. Det er om noget virkelig en frisk og lækker sommerdrink, der både gør sig godt mens bøfferne er på grillen eller hvis man skal have en anderledes velkomstdrink. Eller hvis man bare har brug for en god drink!

Drinken skal forberedes i god tid, da den skal nå at fryse (næsten) til is, inden den kan nydes, men når det er gjort, så er det let når gæsterne ankommer. Så er det egentlig bare en lille tur i blenderen (hvis man vel at mærke har forberedt drinken i meget god tid) ellers er det bare at tage den ud af fryseren og skænke i glasene.  

 

Ingredienser 

1 flaske rosé

1 dl rabarbersirup

2 dl isterninger

 

Fremgangsmåde

  1. Roséen hældes i en bøtte, og stilles i fryseren i minimum 5 timer. Gerne længere. 
  2. Når roséen er frossen (den vil naturligvis ikke fryse helt pga. alkoholen), kommes det i en blender sammen med isterninger og rabarbersirup. 
  3. Blend drinken til den er ensartet. 
  4. Sæt blandingen tilbage i fryseren i minimum 30 minutter. 
  5. Hæld i glas hvis det har konsistens som slush ice, hvis det er mere frossen, så giv det en kort tur i blenderen igen og server i glas.

 


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort