Risengrødsvafler

Bagning, Jul -

Risengrødsvafler

Som jeg skrev den anden dag, så var jeg sikker på, at jeg i hvert fald skulle nå at have risengrød én gang mere i år. Det blev så allerede igår :-D Jeg har døjet lidt med ondt i halsen de sidste par dage, så jeg tænkte, oven på et par dage med suppe, at risengrød nok også var nemt at få ned igennem den ømme hals - og ganske rigtigt :-) 

Derfor skulle vi selvfølgelig have de lækre risengrødsvafler i dag. Og de smagte, hvis muligt, endnu bedre end jeg huskede :-D

 

Ingredienser (8 hele vaffelplader)

400 g kold risengrød

1 dl hvedemel

2,5 spsk kanelsukker

1 tsk bagepulver

1 dl fløde

2 æg

Smør til stegning

Fremgangsmåde

  1. Den kolde risengrød røres sammen med de øvrige ingredienser. 
  2. Vaffeljernet gøres varmt, og en lille smule smør pensles ud på vaffeljernet. 
  3. Ca. 1 dl dej kommes i vaffeljernet, og vaflen bages til den er gylden.  
  4. Når vaflen er færdig, lægges den på et bagerist.
  5. Derefter fortsættes først med lidt smør, så dej og stege - indtil al dejen er brugt :-D  

Vaflerne serveres med marmelade, sukker eller flormelis. 


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort