Blog, Jul -

Top 7 kager til jul

Hvis der er noget jeg elsker, som i virkelig ELSKER! så er det julen. Herhjemme går planlægningen til “Tilde store juleshow” i gang allerede efter min fødselsdag i august. For der er meget der skal være styr på. Nisserne skal have de helt rette pladser, julegaverne skal købes, adventsgaver til mine nevøer, forældre og min mand skal der være styr på, og så skal der selvfølgelig både bages småkager, honninghjerter og laves en masse konfekt!

Her får I min top 7 over de allerbedste julekager - som der absolut ikke må mangles til julehyggen igennem hele december!

 

TOP 7: 

  1. Vaniljekranse
  2. Pebernødder
  3. Klejner
  4. Brunkager
  5. Luciabrød
  6. Jødekager
  7. Honninghjerter

Hvis blot julen byder på dette bagværk - så skal det nok blive en dejlig jul! 

Alle opskrifterne vil komme op, efterhånden som julen nærmer sig :-)
Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort