OM

Velkommen til Kageskyen! 

Vi er en webshop, der sælger tilbehør, som gør det lettere og sjovere for dig at få dine kager til at tage sig imponerende ud. Hvad enten der er tale om fødselsdag, bryllup, eller højtider, så har vi noget til enhver anledning. 

Alle vores produkter er godkendt til fødevarekontakt. Under de enkelte produkter finder du information, om hvad de er fremstillet af. 

Bag kageskyen.dk står jeg, Tilde, som elsker alt hvad der har med bagning og pynt at gøre. Jeg elsker at eksperimentere og prøve nye idéer af - dette kommer nogle gange til udtryk på min blog. Her lægger jeg løbende mine bedste opskrifter ud.

Min mand, Anders, tager sig af det tekniske. Han er også god til kager, men egentlig kun til at spise dem. ;-) 

Kageskyen.dk samarbejder med udenlandske leverandører, primært fra England. Der går de nemlig meget op i at pynte deres kager. Vi rejser ud til forskellige messer, rundt omkring i verden. Vores mål er løbende at udvide varesortimentet med produkter, som ikke rigtig findes på det danske marked. 

Det handler om, at vi ønsker at gøre disse ting tilgængelige for dig som forbruger i Danmark, men vi går også meget op i, at det er et ordentligt produkt vi sælger. 

Vi håber, at du kan finde lige præcis det du mangler til din næste kage. Hvis dette ikke er tilfældet, er du altid velkommen til at kontakte os på mail: mail@kageskyen.dk, så vil vi gøre alt hvad vi kan, for at få netop dit ønske til at gå i opfyldelse.